3FM Awards!!!

2019
Een bijzondere afsluiting en toevoeging aan het portfolio van G3D!!

Productvisualisatie, ontwerp en realisatie

Wanneer radiostation 3FM aanklopt met de vraag een award voor hun jaarlijks terugkerende 3FM Awards te maken dan is het antwoord natuurlijk volmondig: JA! En dus twijfelde G3D geen moment toen dit verzoek binnenkwam.

Aan de hand van een impressie en een oriënterend gesprek kwam een uitgewerkt ontwerp tot stand waar zowel 3FM als G3D erg enthousiast van werden. Modern, relevant, stoer en toch ogend als een echte trofee die het niet alleen goed doet op foto’s maar ook als stijlvol kunstobject.

Tijdens de 3FM Awards 2020 werd de top van de hedendaagse Nederlandse pop- en rockscene in het zonnetje gezet. De grote winnaar was DI-RECT; de band mocht maar liefst 2 awards mee naar huis nemen. Ook bij onder andere Typhoon en Eefje de Visser staat een mooie award op de schouw. En daar is G3D best een beetje trots op.

Meer weten over de mogelijkheid voor custom ontwerpen en (3D) visualisaties? Of benieuwd hoe het traject van ontwerp naar uiteindelijke realisatie eruit ziet? G3D helpt u graag verder!

3FM Awards 2020 rewind!

3FM Awards 2020 | Beste Artiest DI-RECT