Innovatieve

Touchscreen Speeltafel

Product Visualisatie, Ontwerp en Engineering:

Game on! Deze touchscreen speeltafel is een gegarandeerde hit, thuis en in horecagelegenheden. De speeltafel maakt het mogelijk om klassieke spellen als Monopoly, Mahjong, Tetris, Stratego, Kolonisten van Catan en nog veel meer op leuke en interactieve manier te integreren in het interieur. Door gebruik te maken van een touchscreen kunnen een of meerdere spelers een spel naar keuze spelen, terwijl de tafel ook dienst doet als, jawel: tafel.

G3D bedacht en ontwikkelde de touchscreen speeltafel in eigen beheer. De sfeervolle interieurvisualisatie geeft een realistische weergave van hoe de speeltafel op kan gaan in het interieur. In combinatie met pre-visualisatie, technische tekeningen en een exploded view kan de touchscreen speeltafel direct worden voorgelegd aan producenten of andere geïnteresseerden.

Interesse in deze interactieve speeltafel of wilt u meer weten over hoe de juiste productvisualisatie(s) ook u kan helpen bij de ontwikkeling en presentatie van uw producten? Neem vandaag nog contact op!

  • Touchscreen Speeltafel
  • Touchscreen Speeltafel